90DAYS PROGRAMMA

Ik hoor zo vaak mensen zeggen dat ze 'de knop maar niet om kunnen zetten' of dat ze na verloop van tijd toch weer terugvallen in wat ze altijd deden. Dit is precies waar dit programma het verschil kan maken.

In het 90 dagen programma gaan we ons dan ook focussen op wie jij moet zijn om het doel te behalen dat jij voor ogen hebt. Tijdens dit programma gaan we ervoor zorgen dat jij een mindset creëert waarmee het niet anders kan dat resultaat volgt! Zo ontdek je dat ook jíj het in je hebt en dat dit programma niet werkt als een 'quick fix', maar een als een heuze transformatie.

Geen bullshit dus over zogenaamde wonder-methodes, -pilletjes en -poedertjes, maar focus op een gezonde lifestyle met wat jij nodig hebt om jouw doel te behalen. Bovendien word je mindset zo krachtig dat je het ook kunt blijven volhouden wanneer het programma is afgelopen. Het is eigenlijk geen eens een kwestie van volhouden: je transformeert zowel fysiek als mentaal in een persoon die zijn of haar game on heeft. Niet fysiek zal deze transformatie merkbaar zijn. Deelnemers aan dit programma staan ook in hun privéleven sterker in hun schoenen!

Wat houdt het programma in?

Het programma bestaat uit o.a een hele toffe live-dag, meetings met de groep, video courses, 1-op-1 sessies met jouw coach en jouw persoonlijke account in de Je suis fit app.

Ben jij benieuwd wat deze 90DAYS nog meer inhouden en of wat het voor jou zou kunnen betekenen? Vraag nu gratis en vrijblijvend meer informatie aan.