Over ons

Vénise Bruins

Even voorstellen

Mijn naam is Vénise Bruins, eigenaresse van Je Suis Fit. Al vanaf dat ik klein ben, ben ik bezig met sport en bewegen. Na tien jaar dansacademie en daarna de AALO fitnessacademie werk ik nu als professioneel danser, personal trainer en transformatiecoach, geef ik workouts en danslessen in allerlei stijlen en op verschillen niveaus en blijf ik opleidingen doen om mezelf te blijven ontwikkelen. Ondanks het feit dat ik een enorme berg aan kennis en ervaring op het gebied van o.a. training heb opgegdaan, ben ik van mening dat er iets is waar de meeste trainers weinig aandacht aan geven (of op een niet effectieve manier) dat misschien wel het belangrijkste is als je resultaat wilt behalen: mindset.

Visie

Al heb je het meest perfecte trainingsplan en voedingsschema van Professor Doctorandus Superman gekregen, zonder de juiste mindset heb je hier niks aan: ga je weer twee weken fanatiek aan de slag, heb je paar feestjes waardoor je niet op je voeding let, is het toch wel erg druk op het werk en begin je een jaar later in januari wéér echt. Ik heb dan ook cursussen gevolgd in Straight Line Coaching. Dit is een methode die jou laat inzien dat je daadwerkelijk alles voor elkaar kunt krijgen. Een topsportmentaliteit heb ik altijd gehad. Het was anders nooit gelukt om te komen waar ik nu sta. Echter sinds ik zelf leef naar alles wat deze methode mij leert en heeft geleerd, boek ik nog meer resultaat en op een super efficiënte manier.

Tessa Slieker

Even voorstellen

Mijn naam is Tessa Slieker en ik ben diëtiste. Voeding bepaalt voor een groot deel je gezondheid. Veel mensen hebben wel een beeld over hoe een gezond eetpatroon eruit zou moeten zien, echter is de toepassing vaak een stuk lastiger. Daarnaast zorgen de verschillende trends en mediaberichten over voeding vaak voor verwarring. Ik help je graag!

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid. Daarnaast ben ik van mening dat eten ook vooral lekker en leuk moet zijn. De keuze om de opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen was al op jonge leeftijd gemaakt. Inmiddels ben ik al een tijdje afgestudeerd en werk ik een aantal jaar als diëtist in een ziekenhuis. Hierdoor weet ik als geen ander dat een gezond eetpatroon voor iedereen anders is, en moet worden afgestemd op iemands fysieke toestand en leefsituatie. Ik heb er veel plezier in om mensen te begeleiden naar een gezond en smakelijk eetpatroon!

Uiteraard kun je bij mij terecht als je wil afvallen en/of gezonder wil eten. Maar ook voor dieetbehandeling bij specifieke ziektes en aandoeningen kun je bij mij terecht.