Persoonlijke programma’s

S.W.E.A.T PERSONAL

Zie jij door de healthy blog-, google-, en socialmediabomen het bos niet meer? Heb je voor je gevoel alles geprobeerd, maar lukt het steeds niet om resultaat te behalen of je behaalde resultaat te behouden? Wil jij voor goed afrekenen met je huidige patroon, blijvend resultaat behalen, een KICK ASS lichaam, fitheid en een energiek leven voor jezelf creëren?

Dan is het mogelijk om een 1-op-1 traject te starten waarin je met jouw persoonlijke coach en een op maat gemaakt programma's aan de slag gaat.

 

Hoevaak je samen met je coach traint, hoevaak je alleen traint en hoe je voedingspatroon eruit moet zien of misschien past een online programma wel goed bij jou, dat bespreek je allemaal met resultscoach Vénise Bruins in een gratis en vrijblijvend gesprek. Wanneer je een 1-op-1 traject start, krijg je GRATIS toegang tot je eigen account in de Je Suis Fit app. Hierin vind je niet alleen een voedingsdagboek, maar ook je trainingen en je behaalde resultaten. Tevens is het mogelijk om nog meer inzicht te krijgen in jouw progressie en activiteit d.m.v. toffe 'gadgets', zoals de activity tracker en body composition monitor die direct synchroniseren met je account.

Dankzij deze app is het ook zeker mogelijk om op afstand samen te werken aan jouw doelen!

Read1G8A8249

Ontdek dat ook jij het in je hebt!

Heb jij een doelstelling en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij. Dat is àltijd geheel gratis en vrijblijvend.

Hopelijk tot snel! xoxo Vénise van Je suis fit

Voor wie zijn onze programma's?

Dit programma is overigens niet geschikt voor iedereen. Alleen als jij er ècht helemaal voor wil gaan, bereid bent om het werk te doen wat nodig en ready bent to kick some ass is het mogelijk om een persoonlijk programma te starten. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je weten of ons 1-op-1 programma wat voor jou is? Vraag je je af wat Je Suis Fit voor jou kan betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.