Tarieven

Er zijn vaak vragen over de tarieven. Hoe graag ik je daar ook een antwoord op zou willen geven, kan ik dat helaas niet aan de hand van een gestandaardiseerde prijzenlijst. Omdat het bij Je suis fit over persoonlijke coaching gaat, kunnen samenstellingen van programma's natuurlijk erg verschillend zijn. Het S.W.E.A.T. 8 weken online programma (http://www.sweatacademy.nl) kost €198,-. Je behoudt hierbij onbeperkt toegang tot de content, ook ná de 8 weken.

De 1-op-1 programma's en het live 90days programma bouwen hierop voort en zijn in tarief dus erg variërend i.v.m. de individuele invulling. In een persoonlijk gesprek kan ik je hier meer over vertellen en je een voorstel doen op basis van je wensen en doelstelling. Zo'n gesprek is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Het lijkt me super leuk om je te spreken en te kijken hoe wij een mega impact kunnen maken op jouw doel! Ook als je besluit om niet met mij, met Je suis fit aan de slag te gaan, ben je altijd van harte welkom om je vragen te stellen of later toch deel te nemen aan een van de programma's.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om je vragen te stellen en te ontdekken wat wij samen kunnen bereiken!

 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht